Stockholm

Var i Stockholm igår med M. Jätte kul, men ont om tid. Blev lite stressigt minsann. Har hittat min absoluta favorit affär, Urban Outfitters. Guud vilken fin affär, kläderna, inredningen och personalen var strålande.
Synd att man inte har lite mer cash flow. Måste fasen sova nu, upp tidigt imorron .
Kisses and goodnight♥

ruuliig

132997-12

Har det nånsin funnits en roligare reklam? Kanppast troligt!
Älskar bilden, budskapet och humorn.. kan inte bli mycket bättre.
Älskar för övrigt deras kallsong förpackningar, spana in dom om det inte redan är gjort. Ni har verkligen missta något då
;) Keep up the good work ♥

Pepparkaksbak / O.C

Otorligt booring dag idag, gick till och med hem från skolan. Jag ser visserligen fram emot en trevlig kväll, en härlig blanding av pepperkaks bak hos mormor och favorot serien O.C. Juste, så var de klart att de blir stockholm på lördag, rikitgt kul!  Ska sitta hela dagen idag ( den tiden jag har över efter allt plugg) och kolla second hand  butiker... kom på att ja skrev de igår me. Men de e ju kul juuh!
Så om nån har nått tips så e de bara skriva ♥


Day/night..

132997-11


Daay..
- Bruna strumpbyxor
- Kort trench
coat  från Burberry Prosum ca: 6205 kr
- Brun stor rymlig väska från
UrbanOutfitters runt 250 kr
- Två
skönheter, också dom från urbanoutfitters ca 1000 kr
- Vit stickad
klänning från topshop 600 kr
Night...
-
Gröna lackpumps med guld detalj Topshop 980 kr
- Chanel black satin nagellack
- Guld cape från Michael Kors, pris? Vem bryr sig ;)
- Svart clutch med paljetter 135 kr och finns på
Asos ♥

Tisdag

Klicka runt bara lite nu innan man ska iväg till träningen, va bara tvungen att spana in vilken second hand affär som Idol-deltagarna shoppade i under Motown temat. Ska kanske till Stockholm på Lördag, så man får ju passa på. Medans jag kollade runt på Tv4:as hemsida så hittade jag världens underbaraste bild. Och världens underbaraste väska från Louis Vuittons vår kollektion finns ju med på bilden (försöker alltid förklara hur väskan ser ut för M).

132997-10

Helt underbar bild, just love it ♥

Asos / nada

La en beställning igår på Asos. Kännde att de behövdes lite uppmuntran, så de vart lite "nät shopping". Trevligt de med juh.  Beställde hur som helst ett par skor, i svart lack s¨klart. perfekt i Thailand hoppas ja. Och sen vart det en söt liten röd klänning. Vart nått strul med beställningen, har inte fått nån bekräftelse än. Hoppas att de löser sig endå! Borde plugga nu, men ja kan verkligen inte.. va fan har hänt me mig!?  Skärpning ska ske, lovar. Kisses and goodnight ♥